Estrada

Lečić laže: Merima Isaković spremna da svedoči

Glumica Merima Isaković navodi da je spremna da svedoči u korist Daniele Štajnfeld, koja je nedavno prijavila za silovanje glumca Branislava Lečića.

Isaković, koja u ispovesti “Nedeljniku” tvrdi da je Branislav Lečić pokušao da je siluje 1978. godine, a koga je njena koleginica Daniela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu prijavila za silovanje, koje se prema njenim rečima dogodilo 2012. godine.

Ona ističe da ne dovodi u pitanje svoje svedočenje protiv Lečića, ukoliko je tužilaštvo pozove.

“Naravno da ću svedočiti. verujem da je reći istinu fundamentalna obaveza svake savesne osobe. Ne mogu direktno svedočiti o događaju nasilja nad Danielom jer mu nisam direktno prisustvovala, ali mogu svedočiti o ličnosti Branislava Lečića i svom dramatičnom iskustvu vezanom za njega. Nadam se da će se druge žrtve osmeliti da se oglase, ako ih ima”, kaže glumica.

Merima Isaković dodaje da želi da čitaocima da prostora da prožive tešku i šokantnu priču koju je iznela u tekstu za “Nedeljnik”. Na pitanje da li se čula sa Danielom Štajnfeld kaže:

“Ne. Ne poznajem Danielu, prvi put sam čula za nju kada sam prošle nedelje pročitala o njenoj traumi. Do mene vesti stižu sa zakašnjenjem jer mnogo radim.”

Podsetimo, glumica Merima Isaković ispričala je da ju je Branislav Lečić seksualno napao kada je imala 18 godina, 1978. godine. Do najsitnijih detalja je opisala pakao koji je doživela, i objasnila zašto je odlučila da progovori posle 43 godine. Ispričala je još da se odmah poverila najboljoj prijateljici Radmili, ali i da je ispričala šta se dogodilo još dvojici najbližih drugara sa klase, ali i Gagi Nikoliću koji je brinuo o njoj kao detetu.

Branislava Lečića nedavno je za silovanje optužila i glumica Daniela Štajnfeld.

Daniela je ispričala da je bila silovana 2012. godine, zbog čega se, kako je govorila, i preselila u Ameriku. Glumica je prethodno u dokumentarcu “Drži me čvrsto” rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije, čije ime tada ne želela da otkriva.

Pročitajte još:

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search