Estrada

Lepa Emina stavila tačku na ljubavni život

Nakon razvoda sa pevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje dece, Emina Jahović je ušla u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali je nedavno objavljeno da je i ta veza pukla.
 
Međutim, nedugo nakon toga su krenule da kruže glasine da su se ipak pomirili, a pevačica je  potom na pitanje da li je opet srećna u ljubavi sa Sadetinom rekla "da".
"U ovom trenutku mogu da kažem da mog ljubavnog života nema. Ja sam se razvela pre devet meseci i mislim da mi je sada potrebno da prođem kroz taj neki posle-razvodni period. Svi mi u životu imamo emotivne padove i to je normalno. Potrebno je da sebi damo vremena da to sve prođe i dođe na svoje mesto. Sada više ne plačem", rekla je pevačica "Srpskom telegrafu" i dodala da je stavila tačku i na vezu posle razvoda od Mustafe.
 
"Moj partner i ja smo se mimoilazili oko mnogih stvari, pa sam rešila to da okončam. Obično veze započete posle razvoda nisu nešto stabilne. Nije nam se ni način života preterano poklapao i jednostavno sam odlučila da krenem napred sama".
Pročitajte još:

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search