Estrada

Sloba progovorio: "Svako bi je*ao Anu Korać..."

Slobodan Radanović je priznao da bi imao seks sa nekada najboljom drugaricom njegove bivše žene Anom Korać!

Iako Informer ima pouzdane informacije da je bio intiman sa starletom, pevač to ne želi javno da prizna. Kako tvrdi, nije kresnuo Koraćevu samo zato što se ona druži sa Kijom. Ipak, nije umeo da nam objasni zbog čega se onda njih dve više ne druže.

- Ana Korać je takav tip devojke da bi je svaki muškarac je*ao! Ne znam ko ne bi! Svako ko kaže drugačije, mislim da laže. Ona je atraktivna riba i ne znam ko se ne pali na nju i ko ne bi imao seks sa njom - rekao je na početku razgovora za Informer Sloba.

Bez obzira na to što mu je Koraćeva privlačna i seksepilna, Radanović kaže da nije omrsio brke.

- Ja nisam bio intiman sa njom, jedino što smo nas dvoje zajedno imali je snimanje spota. Kod mene postoje neki moralni kodeksi. Nikad ne bih mogao da budem sa bivšom devojkom svog druga ili prijatelja. Takođe, ni sa drugaricom moje bivše supruge. Smatram da je to bezveze i da ipak u nekim situacijama i stvarima treba imati meru - kaže naivno Sloba.

Folkeru su smešne priče da su se njegova bivša žena Kija Kockar i Ana Korać posvađale baš zbog njega.

- Ne znam da li se druže ili ne. Ana je sad u "Zadruzi", pa svakako ne mogu da budu u kontaktu. Ne moram ja uvek biti razlog nekog problema, složićete se.

Promovisao "Kocku", Kija nije došla

Sloba Radanović održao je u ponedeljak uveče promociju svoje nove pesme "Kocka", za koju se šuška da je posvećena upravo Kiji, međutim, ona se nije pojavila na promociji.

- Kristina je čula pesmu još dok je bila u izradi i svidela joj se. Zvao sam je da dođe, ali je bila sprečena jer je snimala emisiju - rekao nam je Sloba.

Veliki broj kolega okupio se kako bi mu pružio podršku, a među njima su bili Dara Bubamara, Katarina Živković, Šako Polumenta, Jana, Ljuba Perućica sa devojkom i mnogi drugi.

Slobu su ispoštovali i njegovi bivši cimeri iz "Zadruge" Sara Reljić, Andrijana Radonjić, Đekson....

Sloba se osvrnuo i na situaciju iz "Zadruge" kada je Luna Đogani nedavno doživela nervni slom zbog njegovog nastupa u rijalitiju.

- Jako mi je krivo što je Luna onako odreagovala i plakala. Iako sam hteo da izbegnem da se to desi, nisam mogao. Želeo sam da ne dođe do toga, ali nisam uspeo - rekao je Sloba i prokomentarisao informaciju da će posle rijalitija Đoganijeva postati njegova koleginica.

- Luna je iz muzičke porodice i bilo mi je očekivano da uplovi u ove vode. Mislim da ima kliker za to i da će se lepo snaći na estradi. Ima i od koga da uči, realno. Ja joj želim puno sreće i ne sumnjam da će uspeti u muzici.

Majka Draginja: Srce će mi pući od sreće

Slobina majka Draginja, koja se nikada nije slagala sa bivšom snajkom Kijom Kockar, kaže da joj je normalno što se ona i njen sin sada druže.

- Oni su sada kolege i normalno je da se podržavaju. Sve je to život i šou-biznis - rekla je Draginja i dodala da joj je srce puno što je njen naslednik doživeo veliki uspeh:

- Ona "Zadruga" mu je donela mnogo boli i muke, baš se napatio, ali desila se i ova lepa stvar. Sada može da uživa u poslu i uspehu.

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search