Estrada

Sofija Milošević u centru skandala...

Sofija Milošević (29) ovih dana prisutna je u svim srpskim medijima, zbog veze sa fudbalerom Lukom Jovićem, a sada je "osvanula" i u turskim medijima!

Naime, turski medij "Takvim" piše da je brazilska manekenka Adrijana Lima (38) raskinula s biznismenom Emirom Ujarom (37) jer je zaveo srpsku manekenku Sofiju Milošević.

 

- Lima je započela vezu sa Emirom Ujarom, ali ga je ostavila zbog njegovih veština zavođenja. Emir je navodno ugostio Sofiju u svom hotelu u Veneciji, što je Lima saznala i ostavila ga jer nije želela da trpi komplikacije - prenosi ovaj turski list.

Brazilska lepotica Adrijana Lima je ovog leta boravila kod turskog biznismena Emira Ujara s kojim se zabavljala sve do sad.

Ujar je želeo da sedi na dve stolice, pa ga je Sofija posetila u Veneciji u kompleksu "San Klemente Palace", koji se nalazi na istoimenom ostrvu.

Podsetimo Sofija je do skoro bila u vezi sa najplaćenijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, koji ima sedmomesečnog sina s bivšom devojkom Anđelom Manitašević. Kako se priča, raskinuli su zbog toga što je Sofija u medije dala njihove zajedničke slike, bez njegove dozvole.

Turaski medij čak tvrdi da se Sofija paralelno viđala s Jovićem i Ujarom.

Društvene mreže

Search