Kultura

Ana Netrebko i Jusif Ejvazov u Beogradu

Ana Netrebko, najpoznatija i najuspešnija operska zvezda na svetu, nastupiće premijerno u Srbiji na predstojećem Belgrade River Fest-u.

Na sceni naše najprestižnije muzičke manifestacije održaće koncert na Svetski dan muzike, 21. juna uz podršku tenora internacionalne karijere Jusifa Ejvazova i uz pratnju Simfonijskog orkesta i hora Radio-televizije Srbije.

Posle najvoljenijeg tenora sveta Andree Bočelija i fado dive Marize, na muzičku manifestaciju - Belgrade River Fest-stiže najveća svetska operska diva današnjice Ana Netrebko sa suprugom Jusifom Ejvazovim, slavnim tenorom internacionalne karijere.

Poznati operski par prvi put će nastupiti u Srbiji 21. juna u jedinstvenoj koncertnoj dvorani na otvorenom, na platou Geozavoda u Beogradu na vodi. 

Vodeća primadona 21. veka i slavni tenor u Beograd stižu između nastupa u čuvenoj Areni Verone i najuglednijoj operskoj sceni Milanske skale. To je velika čast za našu zemlju, ali i za ovdašnju publiku, koja će uživati u istinskom gala muzičkom spektaklu. Senzibilitet vokalnih impresija Ane Netrebko i Jusifa Ejvazova u najmoćnijim i najdirljivijim operskim arijama doživećemo uz pratnju Simfonijskog orkestra i hora Radio-televizije Srbije.

Skoro tri decenije, Netrebko svojim glasom osvaja svet na operskim scenama, ali i više od toga! NJeni nastupi obeležili su nekoliko sezona čuvene Metropoliten opere u NJujorku, a magazin "TIME" svrstao je na listu "100 najuticajnijih ljudi sveta".

Ulaznice za koncerte na Belgrade River Fest-u dostupne su na svim prodajnim mestima Ticket Vision i online: Karte

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search