Kultura

Objavljen duži trejler za Avatar – Put Vode

Film Avatar 2: Objavljen produženi trejler za Avatar, dugo očekivani Džejms Kameron film – novi prošireni trejler daje publici širom sveta bliži pogled na predstojeći nastavak revolucionarnog filma Avatar.

Dvoipominutni tizer filma „Avatar – Put vode“ objavljen je u sredu 2.11. a u četvrtak, 3.11. već ima preko 19 miliona pregleda. Počinje prikazivanjem glavnih likova iz prethodnog filma, Džejka i Nejtirije, koji sada imaju nekoliko dece zajedno.

Nastavak će se očigledno fokusirati na istraživanje voda Pandore - planete na kojoj žive plavoputi vanzemaljci Na'vi.

Dok se originalni film iz 2009. završio tako što su Na'vi pobedili u odlučujućoj bitci protiv ljudskih kolonizatora koji su pokušavali da eksploatišu planetu za njene prirodne resurse, čini se da se rat ponovo nastavlja, jer novi tizer prikazuje poglede ljudi u naprednom naoružanju "meh odela" kako se spremaju da se ponovo bore sa domorocima.

Što se tiče zašto je bilo potrebno dugih 13 godina da se objavi nastavak, Džejms Kameron je u intervjuu za Entertainment Weekly iz 2021. objasnio da je blokbaster bio u pripremi od 2012. godine, ali da je počeo da se snima tek 2017. Redatelj je takođe rekao da je glavni izazov tokom snimanja filma bilo to što je veliki deo radnje pod vodom što zahteva naprednije tehniku snimanja, kao i specijalno napravljen rezervoar od 3,4 miliona litara za snimanje.

Predstojeći nastavak filma Avatar bi trebalo da bude pušten u bioskope 16. decembra, a na pomolu su još dva filma za franšizu.

Pročitajte još: |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search