Ljubav i seks

Koje su najseksepilniji delovi ženskog tela?

U anketi muškarci su odabrali delove ženskog tela koji su po njima najseksipilniji. Grudi, guza, usne, noge...

Šta je muškarcima najprivlačnije na ženskom telu? Rezultati će vas možda iznenaditi, naročito deo tela na prvom mestu, za koji je retko ko pretpostavio da će najviše privući muški pol.

Ali, krenimo redom, od pozicije broj deset, na kojoj su, očekivano ili ne...

10

Stopala

Stopala najčešće nisu prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na seksipil, ali mnogim muškarcima je upravo ovaj deo ženskog tela najprivlačniji. Naročito ako su nokti nalakirani u neku seksi nijansu i ako vam stopala nisu prevelika. Tako bar oni kažu.
9

Leđa

Seksi, izvijena leđa koja se naziru ispod haljine sa dubokim izrezom pozadi su nešto što izluđuje muškarce. Zato savetuju damama da što češće posežu za stvarima visoko na policama i izvijaju svoja leđa ako žele da privuku suprotni pol.
8

Kosa

Kosa je po definiciji sinonim za lepotu. Ali svaki muškarac preferira drugu boju – neki vole plavuše, neki brinete, dok se neki opredeljuju za vatrenu boju kose. Kraća, dugačka, ravna ili lokne, kosa je oduvek bila deo kojim su žene muškarce dovodile do ludila.
7

Vagina

Žene često ne mogu da veruju u to, ali muškarci vole njihov najintimniji deo tela. Ne samo zato što obećava najviše seksualno zadovoljstvo, već i zbog vizuelnih razloga. Samtano mekani ljubavni trougao je najženstveniji deo tela par ekselans!
6

Osmeh

Mnogi muškarci priznaju da ne mogu da odole lepoj ženi sa divnim osmehom. To je po njima zapravo najjače žensko oružje.
5

Usne

Što su punije to je bolje. Usne su uvek među najseksipilnijim delovima ženskog tela, ali pazite – muškarci ne vole previše tamne ili presvetle nijanse karmina. Nalaze da su prevelika smetnja i da zbog toga ne mogu da se fokusiraju na žensku lepotu. Dakle, prirodnije nijanse su najsigurniji izbor.
4

Guza

Zna se da se muški svet deli na dva grupe: ljubitelje grudi i ljubitelji guze. Uopšte nije važna veličina guze, saznali su nedavno naučnici sa Univerziteta Bilkent u Turskoj. Važniji je ugao u kome se guza odvaja od leđa. Navodno je ugao od 45 stepeni prema struku najatraktivniji. Ali osim toga, guza žene je već toliko seksi jer je okruglog i praktičnog oblika. Muškarci vole guze upravo iz istih razloga, zbog kojih vole grudi.
3

Grudi

Za neke muškarce, grudi ne mogu biti dovoljno velike, drugi više obožavaju male grudi. Ali svi se slažu: grudi moraju biti okrugle, mekane i zgodne. Čak i seksi rascep je veoma atraktivan, dok su grudi samo nagovestene i savršeno postavljene u scenu od strane odgovarajuće odeće. Pre svega, ovaj region tela ima svoj šarm, jer je veoma osetljiv i muškarci uživaju u tome, da svojim dodirom osjećaju zadovoljstvo kod svoje voljene.
2

Usta

Senzualne usne je teško pobediti! Bez obzira da li je s ružom u zavodljivoj boji ili u čistoj prirodi, većina muškaraca to ne brine. Glavna stvar, usne su pune i lepo uobličene. Nežan poljubac je izuzetno vrela stvar! Ali ne samo da je oblik ključan, već i zavodljiv osmeh sa urednim, svetlim belim zubima je isto tako važan.
1

Oči

Ovo je bilo veliko iznenađenje, s obzirom da bi očigledan izbor bile grudi ili zadnjica. Međutim, muškarci su kao najseksipilniji deo ženskog tela izabrali oči, jer ma kakav njihov ukus bio kada su grudi, kosa, noge ili zadnjica u pitanju, jedan seksi ženski pogled ih uvek razoruža.
Pročitajte još: |
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search