Ljubav i seks

Psihologija: 11 činjenica o ženama

Sledećih 11 činjenica o ženama su rezultati raznih studija na univerziteta u Kalifornije, Nju Meksiko i drugim ustanovama po svetu.

Od posla, do veza i seksa.... 13.000 žena odgovaralo je na pitanja o svojim željama, ciljevima i tajnim nadanjima.

Veliko žensko istraživanje  otkriva šta dame misle o vezama, poslu, ponašanju na Fejsbuku, novcu i svom seksualnom životu.

1

Žene ne pričaju više od muškaraca

Da, dobro ste pročitali. To saznanje dugujemo Matijasu Melu sa Univerziteta u Arizoni. Za anketu iz 2007. godine, 396 učenika imalo je digitalni diktafon tokom dva do deset dana, a automatski se uključivao svakih 12.5 minuta za period od trideset sekundi. U proseku, žene su govorile 16.215 reči dnevno, muškarci 15.669 reči, dakle bez značajne razlike.
2

Ko plaća račun

33 odsto devojaka očekuje od muškarca da plaća račun na većini sastanaka, dok 38 odsto smatra da ipak treba da postoji ravnopravnost - nekad plati on, nekad ona.
3

Žene koje nisu u vezi vole muškarce koji su u vezi

Da li se neke žene vole igrati vatrom? Studija 2009. godine sa univerzitetu u Oklahomi jasno je demonstrirala: kada je pojedinim ženama predstavljeno muškarca koji nije u vezi, 59% njih je bilo zainteresovano za odnos. Međutim, ako je predstavljen muškarac koji je u vezi, procenat zainteresovanih je porastao na 90 odsto.
4

Pravila na Fejsu nisu još identifikovana

38 odsto nema problem s tim da njihov dečko/muž ima među prijateljima bivšu, dok 27 odsto smatra da je to u redu samo ako su je one upoznale. Čak 34 odsto misli da nije u redu da budu prijatelji.
5

Onlajn upoznavanje više nije tabu

31 odsto devojaka je upoznalo nekog preko interneta, a 12 odsto njih je čak ušlo u vezu sa tom osobom. 22 odsto definitivno se nikada ne bi upuštalo u takve načine za pronalaženje dečka.
6

Zarada

Većina žena - 73 odsto njih nema problem ako muškarac zarađuje manje od njih. Ipak, 25 odsto ima nešto tradicionalnije mišljenje, pa smatraju da je uspešan muškarac statusni simbol.
7

Žene ne vole lenje muškarce

Na pitanje šta bi promenile kod svog muškarca, 11 odsto se slaže da im najviše smetaju lenjost i nedostatak ambicije.
8

Kontracepcija

53 odsto žena bi podržalo da muškarac uzima pilule za kontracepciju kada bi postojale. Dobra vest za njih je da istraživači upravo testiraju pilulu za muškarce koja ubija spermatozoide pre nego što stignu do jajne ćelije.
9

Neke žene su osetljive i na ovo

20 odsto devojaka bi ostavilo dečka kada bi se ugojio, a 18 odsto njih bi volele kada bi on imao veći penis.
10

Prevara

26 odsto žena ponekad fantazira o njegovim prijateljima. 12 odsto bi bilo u iskušenju da prevari ako bi bile sigurne da on to neće saznati.
11

O čemu žene lažu

35 odsto žena ne govori istinu u vezi sa brojem seksualnih partnera, dok 54 odsto njih glumi orgazam. Međutim, čak 85 odsto njih bi bile uvređene kada bi saznale da muškarac glumi orgazam.
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search