Ljubav i seks

Za 5 minuta do nezaboravnog orgazma

Žene koje su doživele ovu neobičnu vrstu orgazma otkrile svoja iskustva...

Dame orgazam doživljavaju uglavnom stimulacijom klitorisa ili prikom penetracije. Iako ređe, seksualni vrhunac mogu da dožive i tokom analnog seksa, ali i stimulacijom jednog dela tela na koje mnogi ne obraćaju pažnju...

Tri žene su otkrile za "Kosmopolitan" da su vrhunac doživele samo stimulacijom bradavica i dodaju da to mogu sve dame koje znaju šta im prija.

Reč je o tome da su bradavice kod pripadnika oba pola veoma osetljive i predstavljaju erogenu zonu, ali ih mnogi tokom seksa nepravedno zanemaruju.

One kažu da im je za ovakav orgazam bilo potrebno oko pet minuta, a evo njihovih iskustava.

"Bila sam sa dečkom i on je držao ruku prebačenu preko mog ramena dok smo gledali film. Počeo je da se igra mojom bradavicom preko majice i zamalo sam doživela orgazam! Nakon toga sam eksperimentisala sama", ispričala je jedna od njih.

Druga kaže da je ovakav orgazam doživela tokom predigre sa svojim prvim dečkom.

"Oboje smo bili veoma neiskusni, pa smo istraživali jedno drugo. Usledio je ogroman užitak. Bilo je postupno, ali vrlo moćno. Što se mene tiče, to je sjajna stvar – samo još jedan način da se postigne zadovoljstvo", kazala je druga.

"Moj partner se igrao mojim grudima nežnije nego što to inače radi. U početku mi je bilo dosadno, dodir je bio preslab i htela sam da mu skrenem pažnju na to, a onda sam odjednom shvatila da mi se bliži orgazam. Oboje smo bili šokirani", ispričala je treća.

U poređenju sa drugim vrstama orgazma, dame za ovu vrstu vrhunca kažu da traje duže, "oseća se nekako dublje", a osećaj je intenzivniji i prijatniji u odnosu na orgazam doživljen tokom penetracije.

Pročitajte još:
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search