Magazin

Prolećna nagradna igra portala Poligraf

Popularna besplatna nagradna igra našega portala Poligraf.News za korisnike pametnih telefona na području Srbije. Učestvujte i osvojite mesečno nagrade u kešu.

Poligraf je organizovao besplatnu mesečnu nagradnu igru za naše čitaoce. Ove godine nastavljamo. Nagradna igra za prethodni mesec je završena. Nova nagradna igra za aktuelni mesec je u toku. Instalirajte aplikaciju QUID i učestvujte!

Isplata osvojenih nagrada se vrši u dogovoru sa redakcijom portala Poligraf.News. Ako želite, osvojenu nagradu Vam možemo dostaviti putem Western Union ili isplatom na Vaš žiro račun.

Savet: U slučaju da Vam u aplikaciji nije dostupna ni jedna promocija, deaktivirajte GPS na Vašem pametnom telefonu, pa pogledajte ponovo.

Instalirajte QUID i učestvujte

QUID on google play
Quid on app store

Dodatne informacije o QUID aplikaciji ćete naći na QUID sajtu.

Nagradna igra portala Poligraf.News je počela u aprilu. Čitaoci portala i korisnici pametnih telefona sa područja Srbije mogu osvojite mesečno keš nagrade.

Pravo učešća imaju svi koji se nalaze na području Srbije. Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da instalirate aplikaciju QUID na Vaš pametni telefon i da u aplikaciji klinknete na link "učestvuj". To je sve.

Quid je besplatna aplikacija koji Vas povezuje sa svim prodavcima u Vašoj blizini, bilo gde da se nalazite.Instalirajte besplatnu aplikaciju, registrujtes se i učestvujte u nekoj od nagradnih igara, koje su objavljene.

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search