Satira i Humor

Advokat za razvode na pogodnom mestu

Beograd (TANKRC)— Advokat specijalizovan za burne, gorke razvode uspešan otkako je otvorio radnju na izlazu iz lokalne IKEA prodavnice. Ova pogodna lokacija mu je obezbedila mnoštvo parova koji su bili srećno venčani pre nego što su ušli u prodavnicu, ali su sada bili više nego spremni da bace VAGSJON™ peškir u ring.

„Posao sada zaista cveta“, rekao je advokat za razvode Laki Lango, dok je sedeo za MALM™ stolom koji je sam kupio i sastavio. „Dobijam mnogo više klijenata nego kada sam bio svake subote na Kalinićevoj Pijaci.

Portparol IKEA-e izrazio je frustraciju zbog Langovog poduhvata, navodeći da je obezbeđenje pozvano dva puta da ga ukloni iz prostorija, pošto je dugačak red parova koji su se svađali oko KALLAX™ polica i OBEGRANSAD™ lampe blokirao izlaz.

„Mislio sam da je ona moja srodna duša“, rekao je jedan muž koji je čekao u redu da razgovara sa Langom užasnuto gledajući u kolica sa 17 teških kutija koje su se sastojale od BESTA™ sistema za skladištenje. „Stara veštica može da nađe nekog drugog glupana da provodi dane u lavirintu prodavnice, da bi na kraju nedeljama sastavljao stvari pogrešno.“

U vreme pisanja ovog članka, drugi preduzimljivi biznismen je postavio centar za doplatu zajma u blizini ulaza u lokalnu benzinsku pumpu.

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search