Satira i Humor

Bog otkriva da je Jerusalim zapravo samo 87. mjesto

NEBO (tanpop) – Izražavajući neprihvatljivost napetosti koja se stvara nad gradom bliskog istoka, naš Gospod i Kralj Nebesa, Bog, navodno je objavio da je Jerusalim zapravo samo 87. najsvetije mjesto na Zemlji.

"Nije da Jerusalim nije svet, ali je manje svet od mjesta poput Lime, Perua ili Fogelzanga u Švajcarskoj ili pak Međeđe u Republici Srpskoj u Bosni i Hercegovini", rekao je naš Nebeski Otac, dodajući kako prvih 10 najsvetijih mjesta na planeti nisu ni otkriveni, a kamoli da su prepoznati kao blagoslovljeno tlo, a posjeduju mnogo više razloga da budu sveto tlo nego Jerusalim.

Jerusalim blijedi i prema Međugorju, tom malom selu u Hercegovini, gdje sam se pojavljivao, družio se sa stanovnicima i pravio čuda danima. Iskreno gledajuću, onoga dana kada ga je Isus napustio, Jerusalim je izgubio svoju veliku važnost.

tvorac svetova

Bog je dodao da sama Zemlja rangira prilično nisko na listi svetih planeta koje je Gospod Svemogući stvorio, ali nije naveo dalje detalje. Skrenuo je pažnju na nedavne proračune zemaljskih astronoma, koji procjenuju da samo u našoj galaksiji ima preko 100 milijardi planeta, a da procjenjuju broj galaksija na stotine milijardi. Precizan broj planeta, Gospod nije otkrio.

Pročitajte još:
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search