Satira i Humor

Džemal Prpić iz NP postigao rekord u seksu

Novi Pazar – Ovaj muškarac je bomba u krevetu! Džemal Prpić iz Novog Pazara postigao rekord u seksu, jer je vodio ljubav sa svojom ženom u nedelju 25.3.2018 od 1:58 do 3:01

Bilo je tačno 1:58 ujutru, kada smo se Jorgovanka i ja vratili kući sa porodičnog slavlja i počeli se odmah maziti. Sjećam se toga, jer samo nekoliko sekundi pre sam pogledao slučajno na radio budilnik pored kreveta.

Džemal Prpić, agilni 55-godišnjak

Došlo je do vrućeg seksa. "Moram da priznam, nije izgledalo tako dugo", prisjeća se Džemal. A kada sam ponovo slučajno pogledao na sat na telefonu, bio sam iznenađen. Bilo je: "3:01 sati! Prošlo je bilo više od sat vremena! Pomislio sam: apsolutno ludilo! Osećao sam to mnogo kraće, ali tako kako je Jorgovanka umorno izgledala, predpostavljam da je doživela dvanaest orgazama i jedva je čekala da i ja konačno svršim." Kao svaki verziran ljubavnik, Džemo je svojoj voljenoj Jorgovanki učino uslugu i odmah zaspao nakon tog maratonskog seksa.

Džemo Prpić je i dalje veoma entuzijastičan zbog svog uspeha u krevetu: "Bilo je neverovatno! Jedna od najboljih noći mog života. Jorgovanka Vam to može potvrditi, ali se nažalost zatvorila prije pola sata u kupatilu, a nemože da me čuje, jer je njena električna četkica za zube nekako danas mnogo bučnija nego obično.", objašnjava on.

Pročitajte još:
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search