Satira i Humor

Elizabeta popizdila - Kraljica ponovo podređuje SAD britanskoj kruni

London (sadpo) - Dosta zajebavanja! Kraljica Elizabeta II najavila je danas trenutni povratak Sjedinjenih Država pod vlast Britanske krune.

Novoimenovani guverner uskoro će stići u Vašington i u ime kraljice preuzeti poslove tamošnje vlade.

„Dovoljno dugo smo gledali ovaj nedostojni teatar razmazivanja“, rekla je kraljica u vatrenom govoru. "Vreme je da koloniju vratimo u UK. Eksperiment je završen."

Kratko vreme kasnije, britanska mornarica zauzela je važne luke na istočnoj obali SAD. Do petka u podne već su zauzeti Baltimor, Boston, Filadelfija i Majami.

britanska mornarica iskrcava se u SAD

Očigledno je da su meseci epidemije, ekonomske neizvesnosti i zamorne predizborne kampanje učinili sve ostalo: Veliki delovi američkog stanovništva euforično su dočekali britanske trupe i zakleli se na vernost britanskoj kruni. Pevanja „Živela kraljica“ odjekivala su ulicama.

Vašington je još uvek u rukama pobunjenika oko Donalda Trampa. Ali posmatrači procenjuju da su britanske trupe trebale da preuzmu kontrolu nad glavnim gradom do početka sledeće nedelje. Prema kraljičinom naređenju, Donald Tramp bi potom trebalo da bude okovan lancima i otpremljen u Veliku Britaniju, gde će provesti ostatak svog života sa hlebom i vodom u Londonskom tornju.

Pročitajte još: | |
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search