Satira i Humor

Globalno zagrevanje će primorati muškarce da nose mošnju izvan pantalona

Kopenhagen (arhiva) - Nova studija Evropske agencije za životnu sredinu u Kopenhagenu navodi koliko će globalno zagrevanje uticati na naš svakodnevni život u ne tako dalekoj budućnosti.

Najkasnije do 2089. godine, muškarci će biti prinuđeni da trajno nose skrotum izvan odeće kako bi se zaštitili od pregrevanja. Samo na ovaj način može se zagarantovati optimalna proizvodnja sperme, a samim tim i dalje postojanje čovečanstva.

„Spermiji je potrebna temperatura koja je dva do pet stepeni ispod telesne temperature“, objašnjava istraživač životne sredine i evolucioni biolog profesor Cameron Thorpe. „To je takođe razlog zašto je evolucija stvorila skrotum izvan tela.“ Međutim, globalno zagrevanje se dešava tako brzo da ljudska anatomija nema vremena da se prilagodi.

Zbog toga će biti potrebno redizajnirati pantalone i donje rublje za muškarce kako bi se skrotum mogao nositi trajno otvoren.

„Iz današnje perspektive koja može izgledati groteskno“, priznaje Thorpe. „Međutim, za ljude iz 2089. godine njihanje mošnje biće sasvim normalan prizor.“

U letnjim mesecima možda će biti potrebno da muškarci veći deo dana sede na ledenicama. Među naučnicim se trenutno vodi akutna polemika, jer postoje sumnje u nalaze studije. Zanimljivo je, da niko ne poriče da će skrotumu uskoro trebati dodatno hlađenje. Međutim, neki stručnjaci ističu da kako se globalno zagrevanje povećava, tako raste i nivo okeana. "Uz malo sreće, viši nivo mora dostići će mošnju većine muškaraca do 2089. godine i obezbediti odgovarajuće hlađenje na prirodan način", navode oni.

Pročitajte još:
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search