Satira i Humor

Holadnija i Italija planiraju alternativno Svetsko prvenstvo

Na čelu sa Italijom i Holandijom, nekoliko zemalja koje su već izbačene u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo objavile su da će imati svoj Svetski kup.

HOLITA Real World Cup 2018 trebalo bi da se održi između 14. juna i 15. jula u Italiji i Holandiji i biće otvoren za sve ekipe eliminisane na tradicionalnom Svetskom prvenstvu.

Diego Maradona

Maradona: Mnogo mi znači Matićev poklon

Oskar Ramirez

Ramirez: Važno je pobediti Srbiju

Navijaci Holandija i Italija"Očekujemo da će naš Svetski kup biti mnogo popularniji od turnira u Rusiji", rekao je Michael van Praag iz Fudbalske asocijacije Kraljevine Holandije."Svetsko prvenstvo bez Holandije i Italije ionako nije pravi svetski kup, ko to već gleda?"

Njegov italijanski kolega Carlo Tavecchio iz Italijanske fudbalske asocijacije slaže se i izjavljuje: "Morali smo da sačekamo jučerašnju utakmicu, ali sada je naš fokus na Svetskom kupu 2018. godine u našoj zemlji".

Radi kratkih rokova, organizatori se odriču kvalifikacija. U svakom slučaju smatraju kvalifikacionu rundu Svetskog kupa "delom bez neke vrednosti jer su pravi favoriti u toj rundi očigledno u nepovoljnom položaju".

Imate pitanje o budućnosti?

Pored domaćina Italije i Holandije, učešće su obećali druge visokokvalitetni timovi kao što su SAD, Turska, Češka, Čile, Južna Afrika, Kamerun, Kina i Paragvaj. Danska i Irska žele da se registruju ili će otkazati uskoro.

Svjetski prvak i drugoplasirani na HOLITA-turniru u Holandiji i Italiji dobiće zlatni kup koji je sa 6,2 kilograma oko 100 grama teži od FIFA World Cup trofeja.

Domaćini su automatski kvalifikovani za finale.

Pročitajte još:
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search