Satira i Humor

Istraživači klime upozoravaju: Topljenje leda preti tajnoj nacističkoj bazi na Antarktiku

Nojšvabenland (tango) - Globalno zagrevanje klime nekontrolisano napreduje na najjužnijem kontinentu, antarktiku.

U novoj studiji istraživači klime upozoravaju da bi se led pod tajnim antarktičkim nacističkim bazama mogao potpuno otopiti do 2030. godine. Ugrožene su desetine hiljada nacional-socijalista.

„Nojšvabenland na Antarktiku je od četrdesetih godina prošlog veka prirodno sklonište desetina hiljada nacista, vojnika Vermahta, nemačkog vazduhoplovstva i SS-ovaca“, objašnjava britanski antarktički stručnjak Daniel McEvans. „Oni zavise od leda da bi zaštitili svoju tajnu bazu".

U stvari, populacija nacista u Nojšvabenlandu se kontinuirano smanjuje tokom poslednjih decenija. „Iz godine u godinu brojimo sve manje letećih diskova vermahta, podmornica i motornih sanki“, rekao je McEvans. Razlog za ovaj trende je činjenica da muški nacisti obično imaju samo vrlo male polne organe, što otežava reprodukciju.

"Ako se zaštita od leda otkrije, Nova Švabija bi svetu mogla zadati kobni udarac", rekao je McEvans.

Iz tog razloga istraživači hitno upozoravaju da se u zaštitu klime širom sveta mora uložiti znatno više. Niko nemože ozbiljno želeti da antarktički nacisti budu prinuđeni da traže novi životni prostor.

Pročitajte još:
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search