Satira i Humor

Ova vakcina najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku

Sputnik V, Simofarm, AstraZeneca, BioNTech, Moderna, Novovaks ... Kako laik još može da ima pregled o vakcinama? Ali ne očajavajte! Poligraf je, u saradnji sa vodećim astrolozima, jednorozima i indigo decom, sastavio vrhunski horoskop za vakcinaciju u kojem možete lako pročitati koju vakcinu vam je univerzum spremio

Ovan (21. marta - 20. aprila)

Ovan je po prirodi borac. Zbog toga takođe može da izađe na kraj sa koronavirusom i vrlo dobro se nosi sa malo manje efikasnom vektorskom vakcinom AstraZenece. Nakon vakcinacije, Ovan treba da izbegava kontakt sa bučnim ljudima, sijalicama i lazanjom kako ne bi poremetio svoj energetski bilans.

Bik (21. aprila - 21. maja)

Budući da će Neptun narednih meseci biti pod znakom Vage, ruska vakcina Sputnik V sa Instituta Gamaleja za sada je najpogodnija za bikove. Kineske vakcine Sinopharm i Cansino Biologics su takođe dobrog učinka. Ovo je rezultat studije među 30.000 astrologa, od kojih je kontrolna grupa umesto horoskop za Bika stvorila samo placebo horoskop.

Blizanci (22. maja - 21. juna)

Kao otvoreni, strpljivi ljudi, blizanci su savršeni kandidati za južnokorejsku vakcinu kompanije SK Bioscience, koja je trenutno u fazi I studija o efikasnosti i podnošljivosti. Možda se na tržištu neće naći sledeće godine - ali blizanci mogu iskoristiti vreme do tada da putuju u strane zemlje sa svojom otvorenom i radoznalom prirodom, da posete restorane i klubove i da upoznaju što više ljudi.

Rak (22. juna - 22. jula)

Rakovi bi definitivno trebali biti imunizovani protiv koronavirusa samo vakcinom iz Moderne. Oni odmah umiru od bilo koje druge vakcine.

Lav (23. jula - 22. avgusta)

Pošto se zna da su ljudi rođeni pod horoskopskim znakom Lav sportski i samopouzdani bez izuzetka, oni najbolje podnose još uvek neodobreni aktivni sastojak Novovaks na bazi proteina. Logično! Alternatnp bi Kovaksin indijskog proizvođača Bharat Biotech takođe bio pogodan, pod uslovom da se Mars ne nalazi u Venerinoj kući.

Devica (23. avgusta - 22. septembra)

Dobre vesti za device! Možete potpuno odustati vakcinacije jer će vas sledeću sredu pregaziti kamion.

Vaga (23. septembra - 22. oktobra)

Samo najbolje je dovoljno dobro za vagu. Ne smete biti zadovoljni ni sa čim ispod nivoa BioNTech vakcine. Ako Vam je ne daju, jasno izrazite Vaše nezadovoljstvo - zaslužili ste!

Škorpija (23. oktobra - 21. novembra)

Škorpioni se smatraju dominantnim i odanim. Nije ni čudo što im najbolje odgovara vektorska vakcina Ad26.COV2.S belgijske farmaceutske kompanije Janssen (u sasatavu Johnson & Johnson). Aplicirano je za odobrenje i prema sazvežđu Venera - Mars - Jupiter, EU će dati zeleno svetlo u martu!

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

Ko će zaštititi Strelca u pandemiji? Nemojte se bojati, ali svejedno uzmite ono što možete dobiti - zapravo nije važno ko pravi, sve dok neko na kraju zabije iglu u vašu nadlakticu. Nemojte se iznenaditi ako posle vakcinacije, zavisno od proizvođača, postanete zavisni od grupnog seksa, smrznute hrane ili Microsoft proizvoda.

Jarac (22. decembra - 20. januara)

Kao Jarac, snažni ste u vođstvu, druželjubivi i ironični. Treba da se vakcinišete samo sa mRNK vakcinom kompanije BioNTech. Osim ako je vaš ascendent Strelac. Tada bi Moderna bila vakcina za Vas.

Vodolija (21. januara - 19. februara)

Vodolije najbolje reaguju na mešavinu AstraZenece (1. doza) i BioNTech (2. doza). Ovaj postupak još uvek nije klinički ispitan, ali zašto čekati? Zvezde su odavno odlučile.

Ribe (20. februara - 20. marta)

Neptun izlazi iz svoje kuće, dok Venera dijametralno dodiruje astralni vrh - to znači katastrofa je na pomolu! Nažalost, nijedna vakcina neće delovati kod riba - čak ni sa BioNTech-om niste zaštićeni od virusa ubice. Živite srećno dok još možete!

Pročitajte još: | |
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search