Satira i Humor

Papa održava božansko zujanje mikrodoziranjem evharistije

VATIKAN (tanpop)- Otkrivajući da mu je praksa pomogla da dostigne stanje posvećujuće blagodati, papa Franjo je u petak potvrdio da održava božansko zujanje mikrodoziranjem Svete Evharistije tokom celog dana.

„Počeo sam da se osećam mnogo više povezanim sa Nebeskim Ocem otkad sam počeo da konzumiram po nekoliko mrvica oblatne napolitanke na svakih nekoliko sati“, rekao je pontifik objašnjavajući kako mu uzimanje doza od 10 mikrograma razređene tečne Svete večere u redovnim intervalima mnogo olakšava sastavljanje pisama, vođenje svog stada i služenje svedočenjem svoje vere.

„Nameravao sam da to isprobam nakon što sam čuo kako je to učinila nekolicina uspešnih sveštenika, i stvarno, bilo je sjajno. Unošenje malih količina osvećenih supstanci učinilo je čuda za moju pobožnost. Mislim, juče sam blagoslovio oko 500 parohijana i uopšte nisam bio umoran."

Tokom medijske konferencije, potpuno obnaženi papa Franjo, koji je slučajno uzeo previše evharistije, uleteo je na sastanak kardinala vrišteći o demonima koji mu se uvlače pod kožu.

Izvor: onion

Pročitajte još:
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search