Satira i Humor

Posebno za početnike: Ravensburger predstavlja jednodelnu slagalicu

Ravensburg (tange) - Radosna vest za ljubitelje slagalica (puzzle): Čuveni proizvođač slagalica, kompanija Ravensburger, je predstavio novu seriju slagalica namenjenih posebno početnicima, deci i nestrpljivim tinejdžerima.

Sa samo jednim velikim delom, nova slagalica nazvana „One-Piezzle“ trebalo bi da obezbedi zabavu bez frustracija.

Prema proizvođaču, jednodelna verzija klasične slagalice rezultat je višegodišnjeg istraživanja. Tragalo se za konceptom koji bi čak i neiskusnima i nestrpljivima slagalicom skratio duge zimske večeri. Pored jednodelne slagalice i šablona motiva, pakovanje sadrži uputstva sa savetima i detaljnim strategijama rešenja. Pri odabiru motiva, Ravensburger se u početku ograničio na jednostavne slike životinja, scena prirode i pejzaža. Izuzetno detaljni motivi ili oni sa puno prikazanog neba mogu imati malo veći nivo težine, ali u celini, prema Ravensburger-u, čak i početnici bi trebali biti u mogućnosti da brzo postignu početni uspeh jednim komadanjem.

Ravensburger je takođe najavio da postavlja internet platformu na kojoj se mogu predstaviti gotovi jednokomponentni elementi i mogu se brzo i lako upoređivati na mreži sa konkurentima iz celog sveta. Novi jednoseci bi trebali biti dostupni na vreme za božićni posao i koštaće € 18,99.

Ako tražite odgovarajući poklon za malu decu ili bebu, možete da se radujete tome: Prema navodima kompanije, igra je već odobrena za uzrast od 0 i više godina jer ne sadrži sitne delove koji bi se mogli progutati.

Pročitajte još:
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search