Satira i Humor

Produžena neverovatno popularna sahrana Džordž Buša

Navodeći da je period žalosti za 41. predsednika SAD-a, koji je nedavno preminuo "tek započeo", portparol vlade je objavio u četvrtak da će neverovatno popularna sahrana Džordž Buša trajati dve nedelje.

Na osnovu podrške koju smo videli tokom sahrane predsednika, koga javnost smatra reprezentatom uspešne američke ere, odlučili smo da organizujemo sahrane u još 12 gradova širom zemlje tokom ostatka meseca", rekao je Jim McGrath, glasnogovornik preminulog predsednika.

Pročitajte još: Predsednik SAD Tramp još uvek u šok stanju
Predsednik SAD Tramp još uvek u šok stanju

On je dodato da je veče žalosti "Hiljade tački svetlosti: In Memoriam Džordž Buš" zakazano tokom tri noći u Teksasu, pre nego što se vrati u glavni grad Amerike, na još jednu sahranu, nakon čega će predsednički kovčeg biti utovaren u novo naručen Boeing 747 za svoj "konačni let" koji će krstariti širom Amerike i obilaziti gradove, uključujući tri prodate večeri u katedrali Svetog Patrika u Njujorku.

"U pratnji predsednikovog kovčega će biti kao i uvek Sulli, službeni pas i niz počasnih govornika, među kojima su Džeb Buš, predsednik Bil Klinton, potpredsednik Den Kvejl i nekoliko unuka pokojnog predsednika. Na božićnom specijalu sahrane turneje u Episkopalnoj Crkvi Svih Svetih, na Beverli Hilsu, predsdenik Džordž Buš će prezentirati do sada neviđenu fantastičnu fotografsku montažu života 41. predsednika i vrhovnog komandanta."

Oni koji ne uspeju da vide lično umrlog predsednika, ne moraju brinuti - emitovat će se dnevno sat vremena na ABC-u, NBC-u i CNN-u uz dodatne blogove i četove uživo na portalu Njujork Tajmsa, tako da američka nacija i čitav svet ima više mogućnosti da se poslednji put oproste od voljenog predsednika.

Ovo je zaista patriotski događaj žalosti decenije, a to se ne sme propustiti.

Tokom konferencije za novinare, portparol pokojnog predsednika je najavio, da će zbog svoje popularnosti "Hiljade tački svetlosti: In Memoriam Džordž Buš" boraviti tokom sledeće godine u Las Vegasu u hotelu MGM Grand, gde će sahrana biti organizovana svako veče izuzev petkom.

Izvor: Onion

Pročitajte još:
Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search