Satira i Humor

Raiffeisen-Banka postavlja nove bankomate

BEOGRAD, ZAGREB, SAEAJEVO (skj) - Dvostruke ili ništa! Raiffeisen Bank je danas objavila da će opremiti bankomate širom Balkana sa funkcijom "dvostruke ili ništa".

Korisnici koji žele da podignu novac imaju mogućnost da u buduće udvostruče uneseni iznos bez dodatnih troškova sa povlačenjem poluge pre isplate ili da uneseni iznos potpuno izgube.

Cilj ove inovacije, kako kaže portparol Raiffeisen-Banke, gospodin Gibdeingeld, je da se popravi loša slika koju bankari Raiffeisen-Banke imaju na Balkanu, radi kredita u švicarskim francima: "Takođe želimo da prenesemo običnim građanima, kakvo uzbuđenje se može doživjeti, kada se svakodnevno kockate svojim uštedama".

Imate pitanje o budućnosti?

Optužba da nova "dvostruko ili ništa" funkcija favorizuje banku u šest od deset slučajeva i time može brzo da uništi korisnikovu platu ili uštedu, Raiffaisenbanka smatra neopravdanim. Gospodin Gibdeingeld objašnjava: "To će funkcionisati. Koja druga banka može da ponudi rendite do 100 odsto?"

Ova funkcija neće biti na raspolaganju u Crnoj Gori, jer zahtjeva fizički rad, a Austrijanci se boje da konfrontiraju građane te bivše južne jugoslovenske republike sa nepotrebnim fizičkim naporom.

"Za Crnogorce ćemo naći neko drugo rješenje", navodi Gibdeingeld. Stručnjaci smatraju da bi to mogla biti neka vrsta virtuelne prakljače, kojom bi se mehanizam pokretanja igre mogao uraditi pogledom. Raiffaisen je odbila da komentariše te špekulacije.

Anketa

Kakav izgled intimne zone vi volite kod svog partnera/partnerke?

Društvene mreže

© 2016 - 2018 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved.

Search