Satira i Humor

Trend: Balkanski muškarci treniraju teško u teretanama

Čačak – Novi fenomen zahvatio Srbiju: Muškarci treniraju teško u teretanama da bi se oslobodili svog vrata.

Već više od godinu dana Milisav Todorović iz Čačka provodi četiri puta nedeljno u lokalnoj teretani. Cilj ambicioznog 22-godišnjaka je da skrati svoj vrat.

Uz pomoć posebne dijete i ličnog trenera, Milisav naporno radi na tome da eliminiše svoj vrat, koji nekada vrlo jasno vidljiv sve više postaje teško uočljiv.

Pre nego što je Todorović započeo trening, imao je jako nisko samopouzdanje.

Kada sam ranije gledao u ogledalo, uvek sam vidio tu neumoljivu vezu između glave i tela i osećao se kao da nije deo mene – vrat je morao da nestane.

Milisav Todorović, Čačak

Pre godinu i po dana nije više mogao da izdrži i konačno je našao dovoljno snage i prijavio se u teretanu. Dosadašnji rezultati su impresivni: pošto njegova glavica sada počiva direktno na njegovom naduvanim sanduku od grudi, a njegova leđa deluju kao da kraja nemaju, Milisav Todorović je konačno postao ponosan na svoje telo, a predhodni nedostatak samopouzdanja je zamenio velikom dozom ponosa, jer je vrat, taj neprihvatljivi deo njegovog tela konačno nestao.

Potrebno je puno discipline, ali se isplati!. Jedva čekam da počnem trenirati ramena, tako da konačno pređu direktno u moje uši.

Milisav Todorović, Čačak

Fenomen u Srbiji

Brzo se po čačanskoj čaršiji pročula vest o novom idealu lepote, koju je mladi Čačanin uspeo da dostigne čeličnom disciplinom i intenzivnim treningom u lokalnoj teretani. Nije trebalo dugo da se nađu i drugi mladi i nesigurni Srbi, koji su uspešno pošli tragovima hrabrog Milisava.

I eto nakon godinu i po dana fenomen se počeo širiti celom Srbijom. Sve manje nesigurnih mladih Srba, koji svoju nekadašnju nesigurnost uspevaju zameniti idealnim muškim telom bez vrata.

Uticaj u regionu

Nakon nedavnih istupanja Hrvatske predsednice Kolinde u javnosti, koja je izrazila da joj se sviđaju muškarci bez vrata, srpski fenomen, koji je počeo u Čačku uzburkao je i čitav region. Hrvatska javnost je počela žustro da polemiše o tome, kako su hrvatski muškarci genetski predestinirani da nemaju vratove, a da ih je samo nasilno zajedništvo sa srbima tokom komunistčkog režim dovelo do toga da su im vratovi počeli da rastu, dok su u genetski čistih hrvata glave direktno povezane sa plećima.

Tako je Prof. Dr. J. B. Jozo sa čuvenog međumurskog katoličkog sveučilišta (MEKASVE) naveo brojne stručne članke iz 18. stoleća u kojima se navode liste čuvenih i uspešnih hrvata u oblastima pironauke, metafizike i parapsihologije za koje se dokazano zna, da nisu imali vratne pršljenove, što implicira da su glave iz leđa rasle.

Visoki Seronja "Picko" iz tursko-rusko-europskog protektorata za izmišljanje novih nacija je smatrao da treba upozoriti lolkalne političare u protektoratu, da se ne igraju sa vatrom, i ne počinju polemisati, da li srbi, hrvati ili pak bošnjaci imaju kraće vratove. U protivnom mogu biti najstrožije kažnjeni političkim skidanjem glave sa ramena ili pak sa vrata, zavisno od stadiuma njihove metamorfoze.

Nismo u stanju predvideti u kakvom pravcu će se ovaj fenomen kretati, ali ćemo ga budno pratiti.

Da li će to zahvatiti čitav region i preneti se u Europu, tu neo-liberalnu kurvu, ili će ipak ostati lokalni kuriozitet, sa potencijalom da se prostori bivše Jugoslavije pretvore u rezervat za novu ljudsku vrstu, koja je krenula da se širi baš ovde, za sada ostaje neizvesno.

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search