Satira i Humor

Veliki stomak od Sarajevskog piva je 30 puta atraktivniji

Studija: Veliki stomak od Sarajevskog piva je 30 puta atraktivniji od konvencionalnog pivskog stomaka inostranog piva.

Beograd (Arhiva) - Pivski stomak obično nije baš seks simbol. Ali sada postoje dobre vesti za mali broj strastvenih pivopija: Srpski istraživači otkrili su da je muški pivski stomak 30 puta privlačniji drugim ljudima ako ga je izazvalo trenutno popularno „Sarajevsko pivo“.

Kontaktiraj nas sad!

Ovo je zaključak reprezentativne studije Beogradskog instituta za uporedna društvena istraživanja (IZUDI).

"U velikom eksperimentu prezentirali smo 1000 žena preko 500 muškaraca, od kojih je svaki imao obim pivskog stomaka od najmanje 1,40 metara", objašnjava dr Dževad Mustafić, šef instituta. "Naravno sa skrivenim licima, da ne bi iskrivili rezultate različitih atraktivnih lica i frizura." Polovina muškaraca je redovno pila Sarajevsko pivo, a drugi su pili internacionalne marke piva kao što su Heineken, Tuborg itd.

Rezultat je ubedljiv: Sarajevsko pivo stvara, seksi pivski stomak.

Dr. Mustafić navodi: "Muškarci sa internacionalnim pivskim stomakom ocenjeni su kao iskrivljeni, provincijalni i neprivlačni od strane 90 procenata posmatračica."

Subjekte sa pivskim stomakom Sarajevskog piva, sa druge strane, više od 97 procenata opisalo je kao "kul, originalan i zavodljiv", kao i "urban" i "kosmopolit". Više od 90 posto je čak reklo da bi "proveli vikend u usamljenoj šumskoj kućici sa njima, dok sa potrošačima Heinekena i Tuborga to ne bi uradilo čak ni tri procenta ispitanih žena.

"Test dokazuje da Sarajevsko pivo ne samo da ima izrazitu kristalnu bistrinu i ugodnu, plemenitu gorčinu, već i čini svoje potrošače predmetima želje", navodi se u studiji.

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search