Zdravlje

Isprobano: Napravite sami sprej protiv komaraca!

Domaće sredstvo protiv komaraca, bežaće od njega kao opareni a potrebna su vam samo dva sastojka koja verovatno već imate kod kuće.

Komarci su sve brojniji tokom letnjih meseci, i svi se pitamo "kako da se zaštitim od komaraca", bez upotrebe jake hemije ili skupih kupovnih sredstava.

Postoji rešenje, domaće sredstvo protiv komaraca, bežaće od njega kao opareni a potrebna su vam samo dva sastojka koja verovatno već imate kod kuće! Ne propustite ni grešku koju pravimo kada nas komarac ujede, a koja uništava kožu.

 

Oči u oči sa astrologom

Sprej protiv komaraca iz domaće radinosti napravićete mešanjem dva jednostavna kuhinjska sastojka. Ima ih u svakoj prodavnici, na pijaci...

Kako se pravi domaće sredstvo za zaštitu od komaraca? Jednostavno, u samo jednoj posudi! Uzmite vezu svežeg peršuna i jabukovo sirće.

Peršun dobro istucajte u avanu, tako da biljka otpusti etarska ulja.

Možete čak koristiti i sušeni peršun ali bi onda trebalo da stavite nekoliko kašika sušenog začina da bi dejstvo bilo jače. Prelijte jabukovim sirćetom i dobro pomešajte, pa napunite sprej bočicu i koristite kao uobičajeno sredstvo protiv komaraca.

Pročitajte još:

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search