Video

Nestali novinar Stefan Cvetković o ubistvu Olivera Ivanovića

Nestali novinar Stefan Cvetković na konferenciji za štampu 31. januara ustvrdio je da ubistvo Olivera Ivanovića nema nikakve veze sa politikom već da je reč o kriminalno-mafijaškom delu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je rekao da svi resursi policije i BIA rade na rasvetljavanju slučaja nestalog novinara Stefana Cvetkovića u Beloj Crkvi.

Imate pitanje o budućnosti?

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije odmah po saznanju da je nestao novinar Stefan Cvetković uključilo je više različitih organizacionih jedinica u potragu i pretragu šireg terena gde je pronađeno vozilo koje je on koristio.

Kako je saopšteno iz MUP-a, u Belu Crkvu je iz Beograda upućeno više desetina pripadnika Žandarmerije, zatim ronioci zbog pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i pripadnici kriminalističke policije.

Nestanak

Podsetimo novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nestao je u noći između srede i četvrtka. Policija je pronašla parkiran automobil, koji je on koristio, a koji je u vlasništvu njegovog oca, otvorenih vrata i upaljenih svetala.

Policija intenzivno rasvetljava sve okolnosti ovog slučaja, potvrdio je danas u Kruševcu i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. “Svakih 15 minuta me Gašić i Stefanović obaveštavaju. Rekao bih da su svi resursi na raspolaganju policiji i BIA-i u Beloj Crkvi. nadam se da će uspeti da reše taj slučaj. Više detalja o ovom slučaju ne mogu da iznosim”, rekao je Vučić juče.

U žižu javnosti

Nestali novinar u žižu javnosti dospeo je više puta, jer je tokom godina u više navrata govorio da mu prete smrću zbog tekstova u kojima je pisao o korupciji i zloupotrebama.

Poslednji slučaj na kom je radio bilo je ubistvo Olivera Ivanovića, za koje tvrdi da je bilo plaćeno 40.000 evra.

Pročitajte još: |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search