Video

YouTube Rewind 2018 je najgori video u istoriji Youtube

Krajem svake godine Youtube izradi sopstveni pregled godine, takozvani YouTube Rewind. U samo nekoliko minuta jednog video isečka glavni kreator YouTube-a pokušavaju da predoče sve događaje koji su obeležili godinu na isteku, te dati presek viralnih videa, muzike i drugih trendova koji su te godine bili popularni na YouTube-u.

Pre nekoliko dana je tako pušten u javnost video YouTube Rewind 2018, koji se, blago rečeno, nije svima svideo. YouTube-ovci su iz godišnjeg pregleda izostavili poznate YouTube-re kao što su Logan Paul ili PewDiePie, te nekoliko zaista popularnih viralnih video isečaka – pa su gledaoci odmah krenuli sa kritikovanjem takvog nepotpunog pregleda godine. I ono bitnije, počeli su masovno da stiskaju palac dole ispod njega.

Imate pitanje o budućnosti?

U samo nedelju dana nakon objave YouTube Rewind 2018 postao je tako video sa najviše palaca dole u istoriji YouTube-a – njih preko 13 miliona! Tim neslavnim rekordom za najgori video, YouTube je nadmašio dosadašnjeg „prvaka dislajk kategorije“, Džastina Bibera i njegov video spot za pesmu Bejbi iz 2010. godine.

Ipak, kao mala uteha, ovogodišnji je Rewind video u jednoj nedelji pregledan oko 150 miliona puta.

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search