Pravilnik

Zaštita privatnosti

Poligraf.news portal (u daljem tekstu POLIGRAF) poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, POLIGRAF neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. POLIGRAF može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene prilikom posjetiteljovog korištenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o internet provajderu). Ove podatke POLIGRAF koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. POLIGRAF se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila POLIGRAF portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registrirani korisnici

Registriranjem na POLIGRAF portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. POLIGRAF ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje naloga, niti eventualnu štetu nastalu na taj način. POLIGRAF zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog naloga i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.POLIGRAF ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog naloga ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Posluživanje oglasa

Djelomično koristimo treću osobu, agenciju za oglašavanje, koja poslužuje oglase prilikom Vaše posjete našoj web stranici. Ovo kompanija može koristiti podatke (izuzev Vašeg imena, adrese, e-mail adrese ili telefonskog broja) o Vašoj posjeti ovoj veb-stranici kako bi Vam osigurala oglase o robi i uslugama koji bi Vas mogli zanimati. U sklopu posluživanja oglasa na ovaj site naš oglašivač, treća strana, može staviti ili prepoznati jedinstveni ''cookie'' na vaš preglednik. Ukoliko Vam je potrebno više informacija o ovoj praksi i želite znati koje su Vaše opcije kako ova kompanija ne bi mogla koristiti informacije o Vama, molimo kliknite ovdje.

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search