Fudbal

Orlovi sleteli u svoju rusku bazu u Svetlogorsk (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Svetlogorsk, gde će boraviti tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

Čarter Avioleta u kojem su bili "orlovi" sleteo je na aerodrom Hrabrovo posle malo manje od dva sata leta iz Beograda.

Naše fudbalere na aerodromu je dočekalo nekoliko navijača sa zastavama Rusije i Srbije, ali i tmurno vreme.

Selektor Mladen Krstajić po dolasku je za TV stanicu "Rusija 24" rekao da je Rusija "bratska zemlja" i da je srećan što će se u njoj igrati Svetsko prvenstvo.

"Igrači su maksimalno motivisani i tim je u dobrom raspoloženju. Želeo bih da zahvalim svima u Srbiji na podršci i lepim rečima. U Rusiji ćemo se na svakoj utakmici boriti za ime Srbije", dodao je Krstajić.

Autobus koji je prevozio reprezentativce od aerodroma do hotela brendiran je oznakama Svetskog prvenstva, sa zastavom Srbije na staklima, a dužinom puta od aerodroma do hotela u kom je smešten nacionalni tim, nalazi se bilbord sa porukama dobrodošlice reprezentaciji Srbije.

Pročitajte još

Mundijal 2018. u Rusiji

Baza reprezentacije Srbije nalazi se u mestu Svetlogorsk, koje je udaljeno oko 40 kilometara od aerodroma, sa kog će "orlovi" dva puta tokom grupne faze odlaziti na utakmice.

Oko hotela "Rojal Falke", u kom su smešteni srpski fudbaleri, nalazi se za takve prilike uobičajeno veliki broj policije.

Srbija će prvu utakmicu na Mundijalu igrati 17. juna protiv Kostarike u Samari. Druga utakmica je pet dana kasnije protiv Švajcarske u Kalinjingradu, a poslednja u Grupi E je 27. juna sa Brazilom u Moskvi.

Pročitajte još: | | |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search