Sport

Srpski delfini potopili hrvatske barakude u Barseloni

Srpski vaterpolisti pobedili svetske prvake Hrvate za četvrto uzastopno finale Evropskog prvenstva, Barakudama nije pomoglo ni pesničenje!

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se četvrti put uzastopno u finale Evropskog prvenstva u Barseloni, pošto je u polufinalu savladala aktuelnog prvaka sveta Hrvatsku 9:7 (5:3, 1:1, 1:1, 2:2).

Imate pitanje o budućnosti?

Srbija je odlično počela meč. Realizacija igrača više bila je besprekorna, a u prvih osam minuta posebno se u realizaciji istakao Miloš Ćuk, koji je pogodio tri puta. To je uz dobru odbranu i dve intervencije golmana Branislava Mitrovića donelo startno vođstvo.

Loren Fatović je na startu druge četvrtine namerno pesnicom u lice udario Filipa Filipovića! Sve je prošlo bez isključenja hrvatskog igrača, koji je nešto kasnije posle duela sa Milošem Ćukom, dobio crveni karton, pa se do kraja meča neće vraćati u igru. Isključen je tada i Ćuk!

Posle toga je Mandić golom iz akcije sa igračem više Srbiji doneo tri gola prednosti. Hrvati su do poluvremena postigli jedan gol, pa se na pauzu posle dve deonice otišlo sa 6:4 za naš tim.

U trećem kvartalu pogodili su samo Mitrović i Bušlje, pa se u poslednji kvartal ušlo sa plus dva za Srbiju. Poslednjih osam minuta počelo je isključenjem hrvatskog selektora Ivice Tucka zbog prigovora. Prlainović nam je zatim doneo plus tri, ali je Vukićević iz peterca vratio kakvu takvu dramu u meč.

Bomba Mandića bila je dovoljna da se otlone sve nedoumice oko pobednika.

Pročitajte još: | |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search