Svet

Dodik: Pobeda, čista kao suza!

dodik pobedio

Ovo je naša ubedljiva pobeda, čista kao suza! Prvi sustret biće sa Vučićem, izjavio je Milorad Dodik.

Aktuelni predsednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se narodu nakon proglašenja pobede na opštim izborima koji su se održavali danas u Bosni i Hercegovini

On je tom prilikom rekao da je veoma zadovoljan rezultatima i da je upravo očekivao takav ishod glasanja i da će on biti novi srpski član u Predsedništvu BiH.

Imate pitanje o budućnosti?

Razlika između mene i Ivanića je 70.500 glasova. Dobili smo značajan broj glasova širom zemlje, pokazali smo dominaciju. Ivanić je kažnjen za kalkulantsku politiku - rekao je Dodik.

Dodik je poručio da je njegova pobeda "čista kao suza".

On je rekao i da je neposredno pre toga razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji mu je čestitao na izbornoj pobedi.

- Mogu vam reći da je predsednik Vučić sa radošću primio ove rezultate - rekao je Dodik I podsetio na poruke protivkandidata Mladena Ivanića, koji je tražio da se Srbija ne meša u izborni proces u BiH.

I nisu im pomogi ti silni njihovi Englezi da pobede.

Milorad Dodik

Dodik je zahvalio Vučiću na čestitkama I istqkao da će prvi njegov susret kao člana Predsedništva BiH biti sa predsednikom Vučićem.

- Prvi moj susret će biti sa predsednikom Vučićem, možda i pre nego sa mojim kolegama u Predsedništvu BiH - kazao je Dodik.

On je ranije najavio pobedu od oko 70 odsto glasova, što čini dominantnu većinu i snagu.

- Za moju partiju očekujem oko 40 odsto i to je nešto što nam daje sigurnost da ćemo pobediti. Verujem u veliku pobedu, i moju i Željke Cvijanović. Da nije nepristojno, već sada bih proglasio pobedu, ali sačekaćemo do večeras da to uradimo i formalno - ubeđen je bio Dodik neposredno pre izbora.

Predsednik Srpske Milorad Dodik rekao je ranije u ekskluzivnom intervjuu koji je dao za Sputnjik, odmah nakon što je glasao na svom glasačkom mestu u Laktašima kraj Banjaluke, da je protekla izborna kampanja bila naporna, jer je želeo da obiđe svako mesto i da ostvari direktan kontakt sa ljudima i da je to upravo i bio njego cilj, kako bi narod zna da napravi pravi izbor.

- Moja obaveza bila je da obiđem što je moguće više mesta. Za 28 dana imao sam 106 mitinga, dao trideset i nešto intervjua, radio svoj posao predsednika, imao desetine raznih sastanaka... Bilo je malo umora, ali, svakako, kada radite posao koji vam ide i koji daje dobar rezultat, postoji satisfakcija - kaže Dodik.

Pročitajte još: |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search