Svet

Migranti nelegalno premješteni u Salakovac

– Apsolutno nije odobreno prebacivanje migranata u Salakovac kod Mostara. To se stalno zloupotrebljava u javnosti. Vijeće ministara o tome nije donijelo odluku. Da budem precizniji – nije donesen nikakav zaključak – rekao je Bevanda za “Večernji list”, izdanje za BiH.

Bevanda je pojasnio da je na posljednjoj zatvorenoj sjednici Vijeća ministara predstavljena informacija o migrantskoj krizi, ali da nije bilo nikakvih zaključaka, dodavši da je ministar sigurnosti Dragan Mektić napustio sjednicu “jer je žurio na televizijsku emisiju u Banju Luku”

 

To najbolje govori o njegovim interpretacijama da je bilo šta zaključeno. On i ministar Igor Crnadak nisu bili na tom dijelu sjednice

Vjekoslav Bevanda

Dodao je da je na sjednici ponuđen i obiman materijal koji se zove Akcioni plan za rješavanje migrantske krize te da je na kraju zaključeno da se nacrt tog plana usvaja.

– Ponavljam, nacrt, na koji su svi trebali dati mišljenja, komentare i prijedloge o tome šta dalje raditi – zaključio je Bevanda, koji je i zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara.

Imate pitanje o budućnosti?

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search