Svet

Novi detalji seks afere Levinski - Klinton

Novi detalji najpoznatije seks afere: “Namestila sam se da Bil vidi moje gaćice, a onda me je pozvao u kancelariju”

 

Monika Levinski priznala je u novom dokumentarcu da se već prvih dana u Beloj kući zaljubila u tadašnjeg predsednika Bila Klintona i da je često koketirala s njim, a čak mu je jednom pokazala donji veš kako bi privukla njegovu pažnju.

Klinton je prisustvovao rođendanskoj proslavi jednog zaposlenog u Beloj kući koja se održala 1995. godine, a Levinski je shvatila da joj gaćice vire iz pantalona.

Umesto da povučem pantalone prema gore, kao što bih inače uradila, sad nisam uradila ništa. Moje gaćice nije video niko u prostoriji, osim Klintona – rekla je.

– Dok sam prolazila pored jedne kancelarije provirila sam unutra. Bill je stajao tamo i signalizirao mi da uđem. Mislila sam da je nemoguće da mi srce udara tako brzo. Tada to nisam znala, ali to je bio trenutak u kojem sam ušla u zečju rupu – rekla je.

Levinski i Klinton tad su započeli vezu koja je završila skandalom.

– Uvek smo razgovarali o tajnosti te veze. Bili smo oprezni, ali očigledno ne dovoljno. Bila sam potpuno prepuštena na njegovu milost i nemilost – rekla je ona.

Kako kaže, u to vreme veza sa “prvim čovekom slobodnog sveta” činila joj se poput “povezivanja”.

– Naravno da sam shvatala da je on predsednik, ali mislim da mi je mnogo značilo to što me želi neko koga su drugi ljudi želeli, ma koliko to pogrešno bilo. Imala sam 22 godine i tako sam se osećala – ispričala je.

Uputili smo se prema kupatilu, gde smo postali još intimniji. Delio mi je komplimente, ja sam uzvraćala. Došli smo do tačke u kojoj bi on u ranijim susretima uvek stao. Nekako sam zastala i pitala da li želi da nastavi. On je konačno rekao da želi – rekla je ona.

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search