Svet

Pokušaj otmice dede Jelene Đoković

Miloslava Radisavljevića, dedu Jelene Đoković su sinoć u kuću upali napadači, kidnapovali ga i odveli u polje. Porodica je još uvek u potpunom je šoku, navodi PR tim Novaka Đokovića.

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je danas da je deda supruge Novaka Đokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

Imate pitanje o budućnosti?

“Porodica Miloslava Radisavljevića (85), iz Ljiga, kome su sinoć u kuću upali napadači, kidnapovali ga i odveli u polje udaljeno par kilometara, u potpunom je šoku zbog svega što se desilo”, navodi se u saopštenju.

“Miloslav, deda Jelene Đoković, zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji. Zbog činjenice da je istraga još uvek u toku, moli se javnost za razumevanje”, navodi PR tim srpskog tenisera.

Deda direktorke Fondacije “Novak Đoković” Jelene Đoković pronađen je vezan u kukuruzištu u Ljigu, javio je ranije B92. Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove porodične kuće. Predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je da je deda supruge Novaka Ðokovića pronađen vezan za metalnu konstrukciju u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

“Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonsku banderu u kukuruzištu, odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup”, naveo je Lazarević.

Nedugo zatim iz policije saopšteno da se radi o razbojništvu, a ne o otmici.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda. Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za metalnu konstrukciju dalekovod koji se nalazi u blizini kuće”, navedeno je u saopštenju MUP-a

Navodi se i da je MUP o svemu obavestio Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search