Svet

Bela Kuća otvorila lov na Džastin Trudo-a

Trampova administracija je otvorila lov na kanadskog premijera Džastin Trudo (Justin Trudeau), kada je Piter Navaro (Peter Navarro), šef komisije za trgovinu Bele Kuće pokrenuo napad na kanadskog premijera, rekavši da postoji "posebno mesto u paklu" za svakoga ko dvaput prevari njegovog šefa (Trampa).

Direktor Nacionalne komisije za trgovinu Bele Kuće je napao kanadskog premijera tokom intervjua na TV stanici Fox News na pitanje da  nije lični napad američkog predsednika Donalda Trampa na Trudoa bio spontan, uzimajuću u obzir da je Kanada drugi najveći trgovinski partner za SAD.

Navaro, koji važi za "arhitektu" Trampovog plana za uvođenje carine Kanadi, Meksiku i EU na čelik i aluminijumu, nije mogao da zadrži svoj bes na Trudoa, napadajući ga još žešće.

Postoji posebno mesto u paklu za bilo kog stranog lidera koji upotrebljava laskavu diplomatiju sa predsednikom Donaldom J. Trampom, a potom ga pokuša ubosti nožem u leđa iza vrata.

Piter Navaro

Navarro je ponavljao reči Trampovog glavnog ekonomskog savetnika Lerija Kudloua.

Kudlou se suočio sa masovnim napadima na društvenim mrežama nakon što je u nedelju optužio Trudoa da je "zabio nož u leđa SAD-u" svojom javnom izjavom da će se protiviti američkim carinama.

Pročitajte još: |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search