Svet

Preminuo princ Filip - svet nije mnogo izgubio

Vojvoda od Edinburga, muž kraljice Elizabete, preminuo u 99. godini: Princ Filip, vojvoda od Edinburga i suprug aktuelne britanske monarhe kraljice Elizabete Druge, preminuo je u 99. godini. Bakingemska palata potvrdila je njegovu smrt 9.

Evo kako su nesretni: "Sa dubokom tugom je Njeno Veličanstvo Kraljica objavila smrt svog voljenog muža, Njegovog Kraljevskog Visočanstva Princa Filipa, vojvode od Edinburga. Njegovo Kraljevsko Visočanstvo preminulo je jutros mirno u dvorcu Vindzor", piše u saopštenju. Vojvoda je bio oženjen kraljicom preko 70 godina, i bio je najdugovečniji druženje u britanskoj istoriji.

Ako Vas ova vest i nije rastužila, nemojte se brinuti, nije to problem Vaše emotivne i empatijske kompetencije. Radi se verovatno o tome da je matori princ bio budaletina kakva se retko rađa i svet nije izgubio ama baš ništa kad ga je on napustio.

Možemo očekivati državnu sahranu koju će nam prirediti propagandni kanali, kao što su BBC, CNN, EURONEWS,... i kako se već zovu. A kao pripremu za to pogledajte kako se Ameri opraštaju od isto tako nevažne istorijske ličnosti: Produžena neverovatno popularna sahrana Džordž Buša

Pročitajte još:

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search