Svet

U zadatku Zapada: "Otporaši" krenuli da ruše Srpsku

Uz manipulaciju nesrećno stradalim Davidom, jaku medijsku podršku i pozamašna sredstva, a pojačavajući aktivnosti kroz nepotrebne blokade zbog cene goriva, određeni krugovi stvaraju pred-petooktobarsku atmosferu u Republici Srpskoj!

Ove navode, ako je bilo ko još i sumnjao u njih, posle koreografije tako sličnoj “Otporaškoj”, uključujući i pozdravljanje stisnutom podignutom pesnicom kao opšte prihvaćeni simbol bunta, potvrdio je otac stradalog momka, koji je nedvosmisleno rekao: “Ako se ovaj slučaj ne reši, neće biti ni izbora u oktobru”!

Imate pitanje o budućnosti?

Dva naizgled nezavisna i spontana događaja, koji tobož nemaju veze sa politikom, stapaju se polagano prema master planu u jedan: tako od protesta protiv navodno ubijenog momka i protesta protiv navodno visokih cena građana, dobijamo lagano jedinstven protest protiv Dodika, a vala i protiv Srpske!

Takva slika postala je još jasnija, kada su sa blokade puta, megafonom pozivali da se pridruži “Protestu za Davida”, a očigledna potreba za incidentim situacijama i slikama beskompromisnosti, što je jedan od čuvenih brendova Srđe Popovića, arhitekte 5. oktobra, viđena je upravo na jednom od tih punktova.

Naime, na okupljene štrajkače naišlo je vozilo hitne pomoći, koje oni nisu propustili odmah, nego su valjda dokazujući da su “partizanska vlast”, provirili da vide krije li se zaista pacijent iza ili lekari fingiraju (nose špijune, specijalce, radioaktivni material…?).

Najbolji dokaz da u Srpskoj, iz NATO plastenika raste nova generacija hibrida po meri baštovana Srđe Popovića, jeste i primer u protestima sve aktivnijeg, a na žalost i sve popularnijeg odbornika PDP-a u banjalučkoj skupštini, Draška Stanivukovića, kome je brižljivo izgrađen imidž borca protiv korupcije, čoveka iz naroda i ponajviše “narodnog tribuna”, “totalno drugačijeg od drugih”, što jeste stara otoporaška “fora”.

Vrh vlasti Republike Srpske, analitičari iz regiona, pa i inostranstva, patriotske organizacije u Srbiji, upozoravale su na ovakav scenario i najavljivali ga mesecima u ranije, tumačeći ga na jedini ispravan način: pokušaj gašenja Srpske.

Inače, ovo nije prva slična akcija Srđe Popovića, izvoznika revolucije i ekipe oko njega, ali jeste prva na domaćem terenu od 5. oktobra: ne treba zaboraviti da je Majdan i nasilan prevrat, koji je vodio nacizaciji Ukrajine, eksplodirao upravo zbog navodno građanskih protesta oko goriva, a da je Popovićeva uloga tu bila ključna.

Srđa Popović
Srđa PopovićPolitički aktivista, samozvani borac protiv diktatora, neuspeli političar
Miljenik Zapada Popović: Ne radi se o ljudskim pravima, nego o pokušaju realizovanja ciljeva svojih donatora: Goldman Sachs, Soroš, CIA
Draško Stanivuković
Draško StanivukovićOdbornik u banjalučkoj Skupštini (PDP)
Brižno izgrađen imidž borca protiv korupcije stilizovanog u narodnog tribuna
Pročitajte još: | |

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search