Nauka i Tehnika

Novi Assassin’s Creed dolazi na Balkan u formi Odiseje

Nije prošlo mnogo otkako se pojavio nepotvrđen info, koji nam je otkrio da se Assassin’s Creed serijal seli na Balkan u formi Odiseje, a Ubisoft je već izašao sa zvaničnom potvrdom da nam se stvarno sprema nova igra o bratstvu ubica iz senki.

Zvaničan nalog Ubisoft kompanije na Twitter mreži objavio je kratak video u kojem vidimo vojnike obučene u opremu Sparte, u sceni koja je jako slična onoj iz filma “300” samo bez povika “This is Sparta“, objavio je Play! Zine.

image
image

Zajedno sa videom predstavljen je i zvaničan logotip, ali i informacija da će igra biti predstavljena na predstojećem E3 sajmu, na Ubisoft-ovoj prezentaciji, a možda delić nečeg novog vidimo i na Microsoft Xbox One prezentaciji.

Ako su procurele informacije u potpunosti tačne i imajući u vidu praksu izdavanja igara, koju vodi Ubisoft, onda nas Assassin’s Creed: Odyssey očekuje već ove praznične sezone.

Novi Assassin’s Creed nismo očekivali ove godine na E3 sajmu, već smo pri izjavi Ubisoft-a da sprema još neku nenajavljenu igru, prvenstveno mislili da se radi o Splinter Cell igri.

Pratite nas

Perunis Call Centar
Perunis Call Centar

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search