Zabava

Koji je Vaš idealni broj za ljubav – ljubavna numerologija

Kao što se vaša ličnost odslikava u Vašem znaku zodijaka, tako se i vaš ljubavni karakter odslikava u vašem izražajnom broju. Nakon što ga izračunate, ispitajte moguće asocijacije sa drugim brojevima, zatim ih prenesite na priloženu tabelu da biste otkrili ko vam najviše odgovara.

Način računanja:

  • Saberite dan i mesec svog rođenja ( dok ne dobijete svedeni broj između 1 i 9 ).
  • Na primer: rođena sam 22 februara, prema tome 22+2=24,2+4=6 moj broj je 6.
  • Napomena: kombinacije važe u oba smera ( na primer kombinacija 8 i 2 je ista kao i kombinacija 2 i 8 ).

AKO STE 1

Nezavisni ste, impulsivni i svojevoljni. Želite da stignete do uspeha sami. Na sentimentalnom planu vas vodi strast, vi volite ili ne volite i postupate u skladu sa tim. Potrebno vam je da budete ponosni na svoga partnera ( vi ga sami birate ). Međutim, imate teškoća kad treba da činite neke ustupke, da žrtvujete nešto svoje slobode, pa više volite malo pokornijeg partnera. Budući da ste hrabriji i dinamičniji, vi ste pokretačka snaga cara.

AKO STE 2

Vi znate šta znači zavođenje, privlačnost, "večna ljubav". Pošto ste nežni, sanjar i senzibilni, sposobni ste da se prilagodite drugima i da im činite ustupke. Zaista vam je teško da živite usamljeno i potrebno vam je da sa nekim podelite žestinu svojih osećanja. Otvoreni ste prema okolini i želite da s njom živite u skladu, pa sledite samo jedan put: put kojim vas srce vodi.

AKO STE 3

Osvajate svojom umetničkom i maštovitom prirodom, svojim živim, brilijantnim duhom i smislom za humor, ali i svojstvenom potrebom za nezavisnošću. Iznad svega volite slobodu. Širokogrudi ste i strastveni u ljubavi, a bojite se samo jednog: sentimentalne monotonije koja bi ugušila vaš zanos. Za vas ljubav treba da bude sentimentalna igra. U suprotnom, vi joj se ne predajete. Jednostavno, treba vam pružiti slobodu i, iznad svega, pomalo vam se diviti.

AKO STE 4

Prolazne veze? Flertovi za jedan dan? Nije to za vas. Vi ste zaljubljivi, osećajni i nežni ( čak i kada to krijete iza uzdržane i rezervisane spoljašnjosti ), pa vam je u ljubavi potrebna sigurnost, iskrenost, postojanost i zavode vas čestitost i prava osećanja, a nikako kojekakvo ludiranje. Posesivni ste i verni ( po pravilu ), pa se klonite ljubavi na prvi pogled, strasti koja može planuti... pa se ugasiti.

AKO STE 5

Ako ćemo pravo, za vas se ne bi moglo reći da ste od onih koji lebde u oblacima ljubavnih snova! Šta vi volite? Slobodu, pustolovinu, putovanja, prijateljstva i sve što je novo. Poletnog ste temperamenta, nestrpljivi ste i energični, pa se zavođenje kod vas dešava nenadano i spontano. Sve biste da iskusite, da podelite svoje radosti i pošto svojim magnetizmom i urođenim šarmom privlačite druge, vi znate da je svaki minut ( ljubavni ) vredan da bude proživljen.

AKO STE 6

Šestica je broj harmonije i ljubavi! Romantičarske ste i zaštitničke prirode, pa ste kadri mnogo dati da biste mirno živeli svoju ljubav ( u ovom slučaju, ljubav bi trebalo pisati velikim slovom ). Očarava vas lepota i estetsko, a zavodite i privlačite svojom blagošću i izrazitom osećajnošću. S druge strane, potrebno vam je da budete spokojni i zaštićeni, jer vas nepostojane veze lako izvode iz ravnoteže.

AKO STE 7

Sedmica, broj tajne, čini i vaš duh tajanstvenim; ne iskazujete lako svoja osećanja. Samosvojnog ste temperamenta, nezavisni ( usamljeni? ) i za vas zavođenje najpre mora da bude intelektualno. U stvari, vi možete izgledati ravnodušni, ali u dubini bića, vi ste osećajni i u vama osećanja ključaju. Vi ne govorite lako: "Volim te!" ali to pokazujete na drugi način. Na vašem je partneru da otkrije vašu tajnu, pronikne u tu misteriju.

AKO STE 8

Osmica, broj moći, daje vam snažnu volju, pa se vaša privlačnost oseća u okolini. Za vas zavođenje nije "sitnica": kad volite, volite intenzivno ( da li i autoritativno? ). Po karakteru ste odani, otvoreni i potpuni, osećanja su vam neposredna i sa vama partner zna na čemu je. Kada ste vi u pitanju, strast i vernost moraju da podrazumevaju jedno drugo jer vi prezirete sve što je polovično.

AKO STE 9

Devetka, poslednji broj, je broj idealizovanja. Širokog ste duha, trpeljivi ste i velikodušni. Niste "romantičar" u ljubavi, ali ste sentimentalni ( vidite li razliku? ). Imate potrebu da vam drugi potvrđuje ljubav koju oseća. Vrlo ste intuitivni, psiholog, lako zavodite i ljudi imaju u vas poverenje jer ih volite zbog onoga što jesu, a ne zbog onoga što čine. Po karakteru ste nekoristoljubivi, volite ljude i odani ste, za vas ljubav nije samo suživot nego i saradnja.

Pročitajte još: |

Društvene mreže

© 2016 - 2023 Poligraf. Sva prava zadržana | All Rights Reserved

Search